Despre noi

SC PALISANDER SRL produce din lemn stratificat cu echipament tehnologic performant și forță de muncă calificată uși, ferestre și alte repere pentru construcții.

Firma noastră este situată în orașul Miercurea-Ciuc, județul Harghita. Printre clientele societății noastre se numără atât persoane fizice și juridice române, cât persoane fizice și juridice din comunitatea europeană.

SC PALISANDER SRL a fost înființată în 1995 și prin seriositate și competența continuă joacă un rol important pe piața românească.

Dezvoltarea continuă, experiența acumulată de-a lungul anilor, orinentarea spre materii prime și accesorii de calitate, precum și implementarea unei tehnologii aliniate la standardele europene, permit punerea în practică a fiecărui proiect exigent soliitat de clienții noștri.

Dotarea atelieruluin este de un nivel înalt, astfel dispunem de utilaje de tăiere, frezare și finisare moderne, prese pentru stratificarea lemnului și alte utilaje speciale pentru tâmplăria termopane.

Societatea noastră produce doar modele la comandă, personalizate în funcție de solicitarea fiecărui client în parte. Gama prinipală de produse este construită din:tâmplărie exterioră din lemn stratificat precum: uși de intrare, uși de terasă, ferestre, uși interioare, etc.

Furnizorii noștri de accesorii ai produselor(sticla, feroneria, lacuri, garnituri) sunt firme de resurse, precum: Rotto, Lowe, Tikkurila, Milesit.

Experiența acumulată în cei aproape 17 ani de activitate, reprezintă o garanție certă a calității produselor noastre.